Welkom in Abruzzo.......
Bed & Breakfast Abruzzo
Zoek je een plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Dan is deze bed and breakfast de perfecte plek voor je. Rust ontspanning en genieten van deze prachtige streek van Italië is ons doel.

La Grande Quercia Bed & Breakfast is gelegen in het hart van het prachtige landschap van Abruzzo met de bergen van de Gran Sasso op korte aftstand. Een derde van de regio is aangewezen als nationaal of regionaal park. Gelegen in de heuvels van de regio Teramo, zijn de lange zandstranden van Roseto degli Abruzzi en Giulianova gemakkelijk binnen 30 minuten te bereiken met de auto.

Ontspan bij het verwarmde zwembad met een boek, verken de vele historische steden en dorpen in de regio Teramo en geniet natuurlijk van het meest fantastische biologische voedsel en de lokale wijnen uit de ruime keuzes aan restaurants en agriturismo in de omgeving.

La Grande Quercia Bed & Breakfast is een "kindervrije zone" (jonger dan 16 jaar) - perfect voor koppels of alleenreizenden op zoek naar een rustige en ontspannen sfeer.
La_Grande_Quercia Bed_and_Breakfast_Nederlanden
La_Grande_Quercia_Bed_ and_Breakfast_-_in_the_heart_of_Abruzzo
La Grande Quercia
Bed & Breakfast
 
Bed and breakfast in Italia
La_Grande Quercia Bed_and_Breakfast_English
La_Grande_Quercia_Bed_e_Breakfast_ Italiano
tuttoAbruzzo.it

Telfoon : +39 086 1211 323 
Fax         :  1997 07075 7019 
Mobile  : +39 320 822 2215
E-mail   : lagrandequercia-abruzzo@hotmail.com

Voor het boeken klik hier